Bog vas želi obnoviti!

Jedno čudo svaki dan | 17.10.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog vas želi obnoviti!

Ako mislite da vam je život slomljen (ili ako poznajete nekoga takvog), imam dobre vijesti za vas… Bog je taj koji obnavlja srca i živote!

I kako bi se koji sud što ga je načinio od ilovače u ruci lončarevoj pokvario, on bi opet od nje pravio drugi – već kako se lončaru svidjelo da napravi.” (Jeremija 18,4)

Zamislite da slučajno ispustite vazu. U očaju gledate mnoštvo sitnih komadića pred vašim nogama. I pitate se što učiniti… ponovno zalijepiti, znajući da kao rezultat, vaza neće biti kao prije i da se vjerovatno više nikada neće moći koristiti za vodu ili cvijeće? Ili jednostavno sve komade bacite u smeće?

Vaš život vrijedi mnogo više od vaze. A Bog može i želi učiniti čuda kako bi ga obnovio i ponovno izgradio. Želi izliječiti vaše emocije, vaše rane iz prošlosti, vašu patnju… koliko god dugo trajalo, ići će do kraja, jer vas voli.

Kao što ova pjesma, “Slomljene posude” od Hillsonga kaže, “Oh, vidim te sada, oh, vidim ljubav u Tvojim očima, Sebe polažeš i podižeš slomljene u život.” https://www.youtube.com/watch?v=fiyYoe678yI

Što ako dopustite Bogu da vas obnovi?

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )