Bog vam želi dati budućnost i nadu!

Jedno čudo svaki dan | 16.09.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog vam želi dati budućnost i nadu!

Osjećate li se kao zatvorenik u svom životu, bez budućnosti? Jeste li postavljeni uza zid?

Imam dobre vijesti za vas … Bog vam želi dati budućnost, novi vidik!

“Jer znam misli koje nosim za vas, govori Gospod, Odluke su na spasenje, a ne nesreću, da vam dadnem budućnost i nadu.” (Jeremija 29,11)

Poput mnogih ljudi koji žive u velikim gradovima, možda sada živite u nekom prostoru koji gleda na maleno dvorište ili je okrenut prema zidu susjedne kuće. A kad zatvorite oči, sanjate široko otvorene prostore koji se protežu prema horizontu … Ali to vaše fizičke oči ne vide.

Ponekad se isto dogodi u našem životu. Osjećamo se kao da smo okrenuti zidu koji od nas skriva sunce i čini se da je taj zid tu trajno.

Ali Bog, poput dobrog Oca kakav jest, želi vam ponovno dati budućnost i postaviti svijetli, novi vidik pred vaše oči. Vjerujete li to, prijatelju?

Pomolimo se zajedno: “Gospode, danas je moj horizont zaklonjen. Osjećam se zatočeno u slijepoj ulici. Danas primam Tvoju pomoć po vjeri … proširi moju viziju i postavi novi vidik preda mnom. Vjerujem u Tebe; moja Nada je u Tebi. U Tvom imenu, amen!

 

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )