Bog vam može obnoviti vrijeme!

Jedno čudo svaki dan | 29.06.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog vam može obnoviti vrijeme!

Jeste li ikada sanjali da vremeplovom otputujete natrag u prošlost i popravite svoje greške, donesete druge odluke ili čak samo da ponovo proživite radosna vremena?

“‘Vratit ću vam za sve godine koje su vam pojeli skakavci; ona četiri roja, moja velika vojska, koju sam poslao na vas.’” (Joel 2,25)

Čini se da vrijeme tako brzo leti da čak i ne primijetimo da prolazi. Dani i tjedni projure dok trčimo između posla, obitelji i raznih drugih obaveza. Ponekada, usput, ostavimo snove po strain zbog nedostatka vremena… Jeste li sanjali o tome da osnujete vlastiti biznis, služite u crkvi ili pauzirate kako biste naučili svirati tu gitaru koja vas gleda iz ugla sobe?

Bog vam može obnoviti vrijeme. On ima sposobnost da vam vrati godine koje su skakavci pojeli. Možda ste bili daleko od Njega neko vrijeme… ili ste se možda posvetili drugim stvarima i ostavili svoje snove po strani.

Nije prekasno. Nikada nije prekasno s Bogom. Ako je On stavio te talente, sposobnosti, vještine i darove u vas, stavio ih je za Njegovu slavu i zasigurno će vam pomoći da ih upotrijebite za Njega!

Danas primate ovu istinu i krenite da ostvarujete Božji san za vas. Napravite korak naprijed… nikada nije prekasno početi!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )