Bog se nikada ne umara od vas…

Jedno čudo svaki dan | 31.07.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog se nikada ne umara od vas…

Prvih par mjeseci života novorođenčeda je obilježeno stalnom pažnjom. Novopečeni roditelji imaju kratke noći i ispunjene dane bočicama, pelenama, neprestanom brigom o djetetu.

Jedno pitanje… Čak iako je majka iscrpljena preko mjere, kaže li svom djetetu: “Stvarno, prestani više ovisiti o meni…budi malo neovisniji! Sam to skontaj!”?

Naravno da ne! Naprotiv, ona ustraje, skupi snagu i brine se o svom djetetu. Unatoč iscrpljenosti, ustaje i nekoliko puta po noći na plač svoje bebe.

Na isti način, vaš Bog Otac čuje i odgovara vaše molbe i potrebe.

Na pobožnima počiva oko Gospodnje; uho njegovo čuje vapaj njihov.” (Psalam 34,15)

Na zemlji ima više od 7 milijardi ljudi… a ipak, Bog čuje vaš plač i odgovara vam. Njegova ljubav je veća nego što ikad možete zamisliti. Njegova naklonost prema vama je bez usporedbe, neovisna o okolnostima i ne mijenja se nikada.

Bog se nikada ne umara od brige za vas, nikad se ne umara da vam govori, hoda s vama, tješi vas. Njegov pogled ljubavi je na vama kroz cijeli vaš život. Raduje se kada se vi radujete, tuguje s vama kada tugujete. On vam neprestano pruža Svoju naklonost, dobrotu i suosjećanje.

Bogu nikada neće biti ‘dosta’ od vas. Vi Mu ne dosađujete i od vas se nikad ne umara.

Vi ste Njegova voljena kći, Njegov voljeni sin!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )