Bog nije rekao svoju zadnju riječ… 😀

Jedno čudo svaki dan | 01.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog nije rekao svoju zadnju riječ… 😀

Kako smo usred uskrsnog razdoblja, dobro je sjetiti se svega što je naš Spasitelj podnio iz ljubavi prema nama na križu… ali dobro je i sjetiti se njegova uskrsnuća! Njegove životvorne snaga da spasi, izliječi bolesne, pa čak i uskrisava mrtve!

Ovaj uskrsni tjedan, i sa svime što smo doživjeli kroz pandemiju, što ima boljeg nego sjetiti se da je Isus ovdje, još uvijek živ i aktivan i danas! Kad je naš Spasitelj bio u grobu i kad se činilo da je sve gotovo, Bog još nije rekao svoju posljednju riječ…

Upravo to je ono što nam Elvira govori u svom svjedočanstvu:

“Moj život je započeo prije 16.godina kada sam upoznala Krista, a sve prije toga je bilo kao neki ružan film u kojem sam ja bila glavna uloga. Život koji sam željela i zamišljala nije se dogodio. Lutajući i tražeći pravi put kako da ostvarim svoje želje me odveo u krivom smjeru, tako da sam završila na drogama i nikako nisam mogla izaći iz toga. Iz dana u dan sam tonula sve dublje u taj začarani krug sve dok jednog dana policija nije došla u moj dom i odvela me u zatvor. Osuđena sam na godinu zatvora kao diler. To vrijeme u zatvoru sam iskoristila da razmislim o svom životu i kako dalje kada izađem iz zatvora. Znala sam da ako se vratim u svoje okruženje da ću ponovo krenuti tamo gdje sam stala. Bila sam slaba da nešto sama promijenim. Droga je bila jača od mene. Odlučila sam da po izlasku iz zatvora odem u jedan centar u Hrvatskoj na odvikavanje. U centru sam prvi put čula o Isusu- ko je on, zašto je došao na ovaj svijet i žrtvu koju je podnio za nas. To me tako pogodilo da sam danima plakala i razmišljala o tome. Danas svjedočim da je Njegova Riječ živa i da mijenja naše živote, naravno vrlo brzo je promijenila i moj život. Život koji je bio bez cilja, mračan i pun grijeha odjednom je postao život sa ciljem, svijetao i pun oprosta. Odlučila sam da želim ići kroz život sa Isusom i nikad se nisam zbog toga pokajala. Život sa Njim je život koji sam trebala. Život pun ljubavi, nade, mira, radosti je život sa Isusom. Isus je taj koji korača svaki dan sa mnom kroz život i kad mi je teško i kad mi je dobro. U Hebrejima 13,6 Isus kaže da nas nikad neće ostaviti i neće napustiti. Zahvalna sam na svakom danu koji provedem sa Njim.“

Samo Isus može preobraziti živote… jer “Bio je pokopan i trećega dana je ustao od mrtvih, kao što Sveto pismo kaže.” (1. Korinćanima 15,4) On vas dovodi:

  • Iz tjeskobe do mira.
  • Iz ovisnosti u slobodu.
  • Iz odbačenosti u ljubav.
  • Iz depresije do radosti u životu
  • Iz tame u svjetlost.

Isus je ovdje da i vas preobrazi ovim čudom uskrsnuća. Dopustite mu da izliječi vaše tijelo, obnovi vašu dušu i obnovi vaš um. On vas voli!

Ugodan vam dan!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )