Bog još uvijek nije završio s vama!

Jedno čudo svaki dan | 23.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog još uvijek nije završio s vama!

Komentar na jedan moj video privukao mi je pažnju. Bilo je to od Klaudije, koja živi u Francuskoj.

Napisala je: “Da nisam učinila toliko pogrešaka, Gospode, danas ne bih bila bolesna. Da sam Te, Gospodine, slušala o svoj patnji koju sam sebi nanijela, ne bih u svom životu doživjela sve te neuspjehe. Želim postati ona koja bih trebala trenutno da budem. Budi uz mene, Gospode, kako bih mogla biti drugačija od danas nadalje.”

Istina je da je ponekad situacija u kojoj se nalazimo posljedica našeg izbora i pogrešaka. Istina je da nas je ponekad Bog upozoravao, razgovarao s nama, a mi ga nismo slušali. I da smo si na kraju nanijeli bol i patnju koje su nas dovele do neuspjeha.

Međutim, Biblija kaže da Božja ljubav ne prestaje i da je Njegova milost svako jutro nova. (pogledajte Tužaljke 3,22-23)

Claudia je napravila pravi izbor, odabrala je priznati svoje pogreške i vratiti se ocu, poput izgubljenog sina koji se vratio. U ovoj je priči otac čekao na pragu. A kad je u daljini ugledao sina, potrčao mu je u susret i uzeo u zagrljaj onoga koji je nekad bio izgubljen.

Danas vidim dobrog oca, Nebeskog Oca koji čeka svoje dijete, Oca koji trči da zagrli Claudiju i raduje se s njom.

Da, još uvijek je moguće da postanete osoba koju vas je Bog stvorio da budete, unatoč neuspjesima, unatoč pogreškama, unatoč grijesima! Bog nije završio s vama. Podignite glavu i trčite k Njemu… Njegove su ruke širom otvorene za vas!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )