Bog je dostupan… svo vrijeme!

Jedno čudo svaki dan | 24.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog je dostupan… svo vrijeme!

“Bog je dostupan u bilo kojem trenutku, danju ili noću!”

Apsolutno volim čitati svjedočanstva čitatelja “Jedno čudo svaki dan“. Često ih dijelim s drugima oko sebe, pazeći da Bogu dam slavu… On to sve zaslužuje!!

Danas bih volio podijeliti s vama Gilouvo svjedočanstvo. Napisao je:

Vaše mi poruke uistinu pomažu da vratim samopouzdanje u trenutku u životu kad me neprijatelj napadne na svim frontovima: emocionalno, na poslu, u obitelji… “Jedno čudo svaki dan” je sljedeći logičan korak nakon moje jutarnje molitve “.

Vjerujem da je vrlo važno imati jutarnju rutinu koja uključuje vrijeme molitve i čitanja Božje riječi. Odvojiti vrijeme za razgovor s Bogom i slušati Ga uistinu je jedan od temelja čvrstog, dubokog odnosa s Njim! Ali… to nije rezervirano samo za jedno vrijeme ujutro…

Gilou zatim piše: “Gospod mi govori i daje mi do znanja da će, ako me svi napuste, On ostati vjeran. Uvijek se mogu osloniti na Njega jer je dostupan 24 sata dnevno.”

Ovo je tako istinito… Bog je dostupan u svakom trenutku! Ne drijema niti spava. (pogledajte Psalam 121,4) Njegov je pogled neprestano usmjeren na vas. Zna kad sjednete, a kada ustanete. (pogledajte Psalam 139,2-5) On vam je vrlo prisutna pomoć u nevolji! (pogledajte Psalam 46,1)

Vidite… Bog je u svakom trenutku dostupan putem molitve. 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno! Molitva je naša izravna linija do Boga.

Ako želite, pozivam vas da mi se pridružite da Mu se zahvalimo: “Gospode, hvala Ti što si dostupan u svakom trenutku! Hvala Ti što brineš o meni i svemu što trenutno prolazim. Tako si vjeran. Isuse moj, volim Te. U Tvoje ime, amen. “

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )