Bog je dobar Bog za vas! 💛

Jedno čudo svaki dan | 01.05.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog je dobar Bog za vas! 💛

Bog koji je stvorio nebo i Zemlju nije okrutan, nepredvidiv otac, kao što neki misle. Naprotiv, Bog koji vas je stvorio i koji vas voli je dobar Bog koji ima planove za vaš napredak, a ne za vašu propast.

Toliko nam stihova u Bibliji govori o Božjoj dobroti, milosrđu i dobroti. Evo samo par njih:

  • A tvoja ljubav, BOŽE, pruža se do neba,tvoja vjernost seže sve do oblaka. (pogledajte Psalam 36,5)
  • “… Tvoja dobrota i vjernost neka me štiti vazda!” (pogledajte Psalam 40,11)

Kroz Njegovu dobrotu i ljubav možete biti spašeni i iscjeljeni, ne po vlastitim djelima, već po Njegovoj milosti. (pogledajte Titu 3,5)

Danas vas ohrabrujem da se pouzdate u Božju dobrotu, u Onoga koji želi učiniti čuda u vašem životu… izliječiti vas, osloboditi od tlačenja, dati vam nadu, obnoviti vašu obitelj…

Biblija kaže da lopov (đavao) dolazi samo da ukrade (i zdravlje pored drugih stvari), ubije i uništi; ali Isus je došao kako bismo imali život i to život u izobilju. Danas vjerujte da će Isus djelovati i da ćete primiti natrag ono što vam je neprijatelj ukrao… baš kao što ona stara pjesma slavljenja kaže “Ja idem sad u jazbinu zlog da vratim sve što mi je ukrao… jer đavo poražen je”!

Pozivam vas danas da molite u skladu s Psalmom 85,7: „Pokaži nam svoju ljubav, BOŽE, i daj nam svoje spasenje – svoje ozdravljenje i svoje izbavljenje. U Isusovo ime, amen. “

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )