Bog brine za vas

Jedno čudo svaki dan | 19.05.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Bog brine za vas

“Ponizite se dakle pod snažnom rukom Božjom da vas uzvisi u pravo vrijeme.Svu svoju brigu povjerite njemu jer on se brine za vas.” (1.Petrova 5,6-7)

Sezone u vašem hodu sa Bogom imaju svoj dio suza… suza prolivenih u trenucima radosti, tuge ili teške borbe. Svaki dan je jedinstven, nosi svoje nove situacije, emocije i izazove.

Ali bez obzira na ono što vas danas čeka, Bog je sa vama! Čak i više, On se bori za vas. Čak iako se sada trenutno suočavate sa najvećim izazovom u svome životu, budite sigurni da je On prisutan tu sa vama. On će vam govoriti, pokazati put, voditi vas. Uspjet ćete. Nećete odustati!

Kada obeshrabrenje pokuca na vrata vaših misli i duše, vi nećete otvoriti vrata zbog svoga povjerenja u Boga … vjernog Boga na kojeg uvijek možete računati! Neće biti trenutka kada On neće gledati na vas, kada se neće brinuti za vas. Bog je vaš Otac i stalni Branitelj! On ne pravi pauze. Kada Ga pozovete , budite sigurni da neće vas staviti na čekanje ili uputiti da ostavite glasovnu poruku.

Vaš nebeski Otac vas voli sa ljubavlju kojoj nema kraja! On se brine za vas svakog trena.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )