fbpx Skip to content
Bible-reading-trans-white

Poruku Biblije je najlakše razumjeti ako čitaš malo po malo i ako zajedno čitaš neke dijelove. Zato želimo pomoći tako što ćemo ti svaku sedmicu slati raspored za čitanje Biblije.

Čitajte Bibliju u jednoj godini.

Počevši od prvog dana, čitat ćeš dio iz Novog Zavjeta, Psalm 1 i kratak odlomak iz Starog Zavjeta.

Pogledaj primjerak dnevna čitanja iz Biblije »

Jedva čekamo da krenemo s tobom na ovo uzbudljivo putovanje kroz Božju Riječ. Molimo da Bog radi u tvom životu i da ti pojasni svoju istinu dok čitaš. Kreni na ovo putovanje s nama tako što ćeš se prijaviti na formular iznad.

Besplatne Biblije!

01.12.2019. - 01.01.2020.

Znamo da želite pročitati Bibliju i znamo da možemo je čitati na ekranu, ali mi vjerujemo da bi svako trebao imati svoju vlastitu Bibliju. Zbog toga bismo vam željeli poslati Bibliju na vašu adresu. Ovo su mala izdanja koja možete čuvati kod kuće, ali i ponijeti kad idete negdje.

Imamo 100 Biblija koje želimo poslati 100 osoba koje se jave i ostave adresu u formularu ovdje. Šaljemo samo po jednu Bibliju na adresu i samo na adrese u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji ili Crnoj Gori.

Možete izabrati između dva prevoda: Ivan Šarić (Latinica) i Daničić-Karadžić (Ćirilica). Molimo vas da naznačite koji prevod želite.

* indicates required

U knjizi Izreka Biblija kaže da je “Gospodnji strah početak je mudrosti a razboritost je spoznaja Presvetog”. Radujemo se da vam možemo pomoći u vašem duhovnom putovanju i nadamo se da ćete osjetiti Božju prisutnost u svom životu dok više učite o njemu.

Bible-reading-trans-black